MarinTrim är en del av TuningChip Sverige och ITSFUN.nu. Vi har arbetat med uppgraderingar på fordonssidan sedan 1997 och har under de senaste åren specialiserat oss även på marindiesel. Vi har ett stort kontaktnät inom båtvärlden och levererar till många stora marinor både i Sverige och utomlands. Då marinsidan växt mycket senaste åren har vi startat MarinTrim för att kunna ha en bättre plattform för den marina delen av vår verksamhet. Alla samlade erfarenheter från våra andra verksamheter och samarbetspartners finns då under ett tak.

Vår målsättning är att du som kund står i centrum och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska bli över förväntan nöjd mer våra produkter och tjänster. En nöjd kund är den bästa reklam vi kan få och det är det som vi strävar efter.

Motoroptimering innebär inte bara mer effekt. Flera andra faktorer påverkas i positiv riktning. Effektoptimering leder till bränsleoptimering med sänkt förbrukning och därmed även miljöoptimering med mindre utsläpp av koldioxid.
Vår nya programvara ändrar parametrar för bla fart och vridmomentspärrar, turbotryck, tändning, tidpunkt för insprutning, bränsletryck variabelt över hela varvtalsområdet och vad avser dieselmotorer även rökbegränsning.
Vi gör alltid en kostnadsfri turbo, funktions och diagnoskontroll för att säkerställa konditionen.  Vid behov av justering gör vi om hela arbetet för att garantera ett 100 % resultat. Vi skräddarsyr alla programvaror för varje enskild båt individuellt, ganska unikt för branschen.

Hittar du inte?

Marintrim har ständigt ny utveckling till såväl äldre som helt nya båtmotorer. Hittar du ändå inte just din motor ring 08-322 911 eller mejla oss