Motoroptimering
För att optimera din båt behöver vi tillgång till motorstyrdonet. Vi kommer ut till dig, demonterar och hämtar ditt motorstyrdon, alternativt så demonterar du själv och kommer in eller skickar det till oss. Från det vi har mottagit motorstyrdonet har vi det normalt leveransklart till nästa dag. Skickar du styrdonet till oss via post, returnerar vi det dagen efter.

Bokning görs via telefon på 08-322 911 eller via mejl till 

Motoroptimering innebär inte bara mer effekt. Flera andra faktorer påverkas i positiv riktning. Effektoptimering leder till bränsleoptimering med sänkt förbrukning och därmed även miljöoptimering med mindre utsläpp av koldioxid.
Vår nya programvara ändrar parametrar för bla fart och vridmomentspärrar, turbotryck, tändning, tidpunkt för insprutning, bränsletryck variabelt över hela varvtalsområdet och vad avser dieselmotorer även rökbegränsning.
Vi gör alltid en kostnadsfri turbo, funktions och diagnoskontroll för att säkerställa konditionen.  Vid behov av justering gör vi om hela arbetet för att garantera ett 100 % resultat. Vi skräddarsyr alla programvaror för varje enskild båt individuellt, ganska unikt för branschen.

Hittar du inte?

Marintrim har ständigt ny utveckling till såväl äldre som helt nya båtmotorer. Hittar du ändå inte just din motor ring 08-322 911 eller mejla oss