Vill du ha högre marschfart och lägre förbrukning?

Med en skräddarsydd och uppgraderad motorprogramvara installerad i din båt kan du sänka förbrukningen med upp till 15% och samtidigt öka marschfarten och toppfarten! Marintrim har sedan 1997 en bred erfarenhet av motoroptimering och är marknadsledande inom optimering av marin diesel.

Marintrim har ständigt ny utveckling till såväl äldre som helt nya båtmotorer. Hittar du ändå inte just din motor mejla oss eller ring 08-322 911. Troligtvis klarar vi av den men har missat att uppdatera just den modellen.

Motoroptimering innebär inte bara mer effekt. Flera andra faktorer påverkas i positiv riktning. Effektoptimering leder till bränsleoptimering med sänkt förbrukning och därmed även miljöoptimering med mindre utsläpp av koldioxid.
Vår nya programvara ändrar parametrar för bla fart och vridmomentspärrar, turbotryck, tändning, tidpunkt för insprutning, bränsletryck variabelt över hela varvtalsområdet och vad avser dieselmotorer även rökbegränsning.
Vi gör alltid en kostnadsfri turbo, funktions och diagnoskontroll för att säkerställa konditionen.  Vid behov av justering gör vi om hela arbetet för att garantera ett 100 % resultat. Vi skräddarsyr alla programvaror för varje enskild båt individuellt, ganska unikt för branschen.

Hittar du inte?

Marintrim har ständigt ny utveckling till såväl äldre som helt nya båtmotorer. Hittar du ändå inte just din motor ring 08-322 911 eller mejla oss